Saklı İlkokulu

Vizyon: İlimiz ilköğretim okulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren; çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü, müşteri memnuniyetini prensip edinen, konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi olan , kaliteli Eğitim ve Kültür Yuvası olmak!

Misyon: Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!

Başarılar:

Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: OKULDA GÖREV YAPAN ÖĞRETMENLER SERVİS TUTARAK İL MERKEZİNE HER GÜN GİDİŞ GELİŞ YAPMAKTADIRLAR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer - (488) 381 2087

WEB - https://hasankeyfsakliio.meb.k12.tr

Adres - SAKLI KÖYÜ HASANKEYF/BATMAN

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ KÖY MERKEZİNDEN YAKLAŞIK OLARAK 300 METRE UZAKLIKTADIR.OKULUMUZDA TAŞIMALI EĞİTİM UYGULAMASI VARDIR.ÇEVRE 8 KÖYDEN OKULUMUZA ÖĞRENCİ TAŞINMAKTADIR.

Adres - SAKLI KÖYÜ HASANKEYF/BATMAN

Ulaşım KÖYDEN GÜNLÜK OLARAK ÇALIŞAN KÖY SERVİSİ BATMAN´GİDİŞ GELİŞ YAPMAKTADIR.AYRICA OKULDA GÖREV YAPAN ÖĞRETMENLER DE SERVİS TUTARAK İL MERKEZİNE HER GÜN GİDİŞ GELİŞ YAPMAKTADIRLAR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 15 KM , İL MERKERZİNE DE 50 KM UZAKLIKTADIR.